dilluns, 19 de maig del 2008

Aulodia

Un portal d’internet en el qual es parla sobre l’Educació Musical a Primària és l’Aulodia.
He trobat interessant aquest portal ja que ofereix molts recursos didàctics per a treballar amb els nens i nenes, i a més t’informa molt sobre la situació actual de l’educació musical.

Aulodia neix el 1994, fruit de la inquietud d'un ampli grup d'especialistes de Música de l'Ensenyament Primari de la Comunitat Valenciana, conscients de la necessitat de disposar d'una organització capaç, per un costat, de reivindicar millores per a l'ensenyament de la música en l'ensenyament bàsic, i per una altra d'organitzar activitats encaminades a la renovació pedagògica.
A partir del 1999 s'ha produït la fusió d'Aulodia amb l'Associació de Professorat de Música de Secundària. L'organització resultant ha passat a denominar-se Aulodia Associació del professorat de Música de Primària i Secundària de la Comunitat Valenciana.

Aulodia té com a finalitats essencials:
- Contribuir a la millora de la qualitat de l'ensenyament musical en tots els seus aspectes, fomentant l'intercanvi d'experiències entre els seus associats.
- Promoure activitats que intervinguin en la formació contínua del professorat.
- Ser portaveu i defensora dels drets, inquietuds i reivindicacions del professorat de música de Primària i Secundària
- Presentar propostes a l'Administració i realitzar davant d'aquesta tot tipus de gestions encaminades que l'educació musical ocupa en la planificació educativa el lloc rellevant que li correspon.
- Intervindre davant dels organismes competents per a assegurar la dotació dels mitjans i recursos que requereix la pràctica dels ensenyaments musicals als centres.

Si us interessa aquí us deixo el seu enllaç:
http://www.aulodia.com/