dilluns, 19 de maig del 2008

Wikipedia

Mirant per diversos portals, m'he centrat en el portal de Wikipedia per diverses raons. En primer lloc, cal dir que és un portal on hi pot accedir gent procedent de difernets païssos ja que ofereig moltes llengües com l'anglès, el xinès, el castellà, el portuguès, el suec...
També cal dir que aquest portal és un lloc que apart de buscar informació, pots unir-te a projectes, llegir notícies i fets actuals.
Al ser una enciclopèdia per Internet els nens, poden accedir en aquest portal buscant la informació que ells necessitin en el moment i trobaran definicions extenses sobre el que hagin escollit per cercar.
Per exemple, poden buscar informacions sobre compositors, la seva biografia, les seves composicions, informació sobre els instruments... a més que trobaràn altres enllaços relacionats amb el tema.
Crec que és un portal interessant pels alumnes de Cicle Superior ja que no tots tenen enciclopèdies a casa, i d'aquesta manera poden trobar informació d'una manera més ràpida i eficaç.
L'únic inconvenient que veig en aquest portal, és que a vegades les definicions són molt tècniques i requereix una comprensió lectora elevada que no tots els alumnes tenen.

http://www.wikipedia.org/