dilluns, 19 de maig del 2008

La Gota d'aigua

Infornmant-me sobre aquestes diferents metodologies de treball basades en Internet, m'he centrat concrectament amb una WebQuest, que són activitats orientades cap a la investigació en les quals part o tota la informació amb què l'alumnat interactua prové de recursos d'Internet.
Aquesta WebQuest s'anomena la Gota d'Aigua i és una activitat d'aprenentatge interdisciplinar i cooperatiu per els alumnes de cicle superior de primària.
He escollit aquesta WebQuest ja que es treballa amb una preludi de Frederich Chopin, concretament el preludi núm 15. op.28 que és una magnifica cançó on el seu só reprodueix les gotes d'aigua en caure un dia de pluja que puc dir que durant la meva carrera de piano l'he pogut interpretar. Per altre banda, cal dir que també m'he dacantat cap aquesta WebQuest perquè Frederich Chopin és el meu compositor favorit perquè projecte el seu estat d'ànim en cadascuna de les seves obres ( és el compositor més representatiu del Romanticisme).
Aquesta WebQuest és molt interessant ja que un cop seguit el procés de totes les activitats acabes aconseguit un munt d'informacions á partir d'un preludi com coses sobre el cicle de l'aigua, descoberta dels sentiments, emocions...

http://www.xtec.cat/~nalart/coleccio/gotaaigua/index.htm