dilluns, 19 de maig del 2008

Conclusió

El nostre bloc, MusicTIC, s’ha el·laborat a través d’un llarg procés.
Al començament, quan ens van dir que havíem de crear un bloc estava una mica preocupada ja que no n’havia sentit a parlar mai i em trobava una mica desorientada. Però a mesura que el vam anar el·laborant, veia com sortia quelcom prou motivador i productiu.
El procés ha estat el següent:
Varem començar creant-nos una adreça gmail per tal de poder, després, crear el bloc. Una vegada el bloc va estar creat, vam fer una petita presentació sobre les integrants i quins temes es tractarien al nostre bloc.
Després, ens vam iniciar en la creació d’un clip de vídeo. Aquest apartat ens va comportar unes miques de problemes ja que, primer de tot, no s’haviem quin tema escollir. Després vam tenir algunes dificultats alhora de recollir les diferents parts del vídeo, adjuntar-les amb el Windows Media Maker i posar-hi la música corresponent amb l’Audacity ja que no havíem treballat mai amb cap d’aquests dos programes.
Tot i això el resultat va ser millor del que hem pensava.
Seguidament vam presentar al bloc els portals edu365 i xtec. Aquests programes ja eren bastant coneguts per a nosaltres per tant, ens va resultar fàcil torbar informació sobre ells.
També, en el nostre bloc, hem proposat una activitat per treballar amb el Kid Pix. No sabíem ben bé com enfocar-la però gràcies al guió la vam el·laborar.
Per acabar el procés, cadascuna de nosaltres ha utilitzat internet com a font de coneixement, en aquest cas per a la recerca d’activitats i n’hem presentat algunes amb el seu enllaç.

Personalment penso que la realització del bloc ha estat molt positiu per a mi.
En primer lloc perquè he après a manejar programes com el Windows Media Maker i l’Audacity, cosa que penso que em pot ser útil en un futur com a professional.
També perquè he après a proposar activitats dins l’àrea de les TIC, que de ben segur que també em serviran com a docent.
Finalment perquè he après a treballar cooperativament amb companyes de la classe que no havia treballat fins ara.

Així doncs, i com a conclusió final, penso que tot aquest treball és molt interessant ja que es treballen molts aspectes (des de programes, activitats, recursos de la web, recursos que ofereixen docents...) dins un únic punt d’interès. Penso que es molt factible i que ens pot ésser molt útil al dia de demà.