dilluns, 5 de maig del 2008

Edu365.cat

Edu365.cat és el servei d’internet que el Departament d’Educació posa a disposició de tot l’alumnat de Catalunya (des d’infantil fins a batxillerat i formació professional) i les seves famílies a través de la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya.

Edu365.cat neix amb la voluntat d’aprofitar les noves possibilitats de la informació, la comunicació i de les tecnologies per millorar la qualitat de l’educació, oferint als estudiants un conjunt de serveis interactius i personalitzats, accessibles tant des de casa com des de l’escola, que, alhora, contribueixen a potenciar la implicació dels pares i mares en el procés d’aprenentatge i en els estudis dels seus fills i filles, i ofereix una orientació acadèmica i professional individualitzada a cada alumne i proporciona ajuts per superar els dubtes i les dificultats d’estudi o d’aprenentatge.

Aquest portal també ofereix activitats, informacions, jocs…per a diferents nivells: infantil, primària, ESO, batxillerat i formació professional. I tracta diferents assignatures i diferents temes.

L’òliva que apareix sovint per edu365.cat representa Atena, la deessa grega de la saviesa i de la intel·ligència, qual simbolitza la saviesa.